Deszki ház nagy telekkel és sok lehetőséggel eladó!

2595 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Deszk központjában eladó vált egy kb. 80 négyzetméteres családi ház egy osztható 1673 négyzetméteres telekkel csendes, nyugodt környezetben. Az utcán áthaladó forgalom igen kevés.
A telek 30%-ban beépíthető, tehát további épületek is építhetők rá, vagy mivel az utcafrontja 32,6 méter, ezért megosztható.
A ház lakható, jó statikai állapotban van, dupla lábazati szigetelést kapott, a tető kifogástalan állapotú, tetőtere beépíthető.
A fő épületben jelenleg három szoba van kialakítva, az egyik konyhaként funkcionált, ezért oda be van vezetve a gáz és a víz is.
A konyha jelenleg a melléképületben van kiépítve, ahol egy tágas étkező is helyet kapott.
A ház és a melléképület között található egy kis műhely és egy kamra, ami alatt a kamrával megegyező alapterületű pince is kialakításra került. A melléképület mellett kis állattartásra alkalmas ólak találhatóak.
Ideális lehet kisgyermekes családoknak, építkezőknek, időseknek, kertet szeretőknek, összeköltőzőknek és nyugalomra vágyóknak.

Bármilyen ingatlannal kapcsolatos kérdésével forduljon bizalommal hozzám a 06204873480 -as telefonszámon.
Munkámat energetikus, ingyenes jogi véleményezést nyújtó ügyvéd és hitelspecialista segíti.

Kotogány Katalin

Kotogány Katalin

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 487 3480
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.